Logo Festival Gollut 2021
Cartell Faleminderit Festival Gollut

Sessió de Curtmetratges
Dissabte 7 d’agost 2021
19:30h

Faleminderit

FALEMINDERIT

NICOLAS NEUHOLD

13' | Anglès

Subtítols en castellà

Luxenbug

CATEGORIA: Ficció
GÈNERE: Biopic, Infantil, Comèdia, Drama, Història, Drets Humans
TEMÀTICA: Emigració/Immigració, Històrica, Humor, Desigualtats, Viatges, Natura, Sense Violència, Política, Solidaritat.
PAÏSOS DE RODATGE: Albània, França, Luxemburg
EDAT RECOMANADA: Totes les edats.

SINOPSIS

El 1921, el cartògraf luxemburguès CHARLES SCHAEFFER és enviat a Albània com a part d’una comissió fronterera per reunir informació sobre la topografia i la gent de la regió.

El país s’ha independitzat recentment, però encara no té fronteres clarament definides. Explorant la terra, coneix un noi que se l’acompanya breument en el seu passeig. Charles li mostra com fa la seva feina i es fa amic d’ell.

De tornada a París, Charles informa a la Conferència d’Ambaixadors. Al principi, es veu desbordat per la impressionant arquitectura i la grandiositat intimidadora de l’esdeveniment.

Tot i això, aviat s’assabenta que el partit dels diplomàtics autònoms té poc interès en el futur de la gent que acaba de conèixer. Sense cap representant d’Albània present, Charles sent la necessitat de parlar per al jove país. Tot i incomplir el protocol, Charles comparteix una observació amb els diplomàtics en disputa que els permet trobar una solució pacífica a la qüestió d’on dibuixar les fronteres que necessiten amb urgència.