Logo Festival Gollut 2021

Diumenge, 23 d'agost

18:00 Inauguració 7è Festival Gollut
19:00 Curtmetratge VACA, seguidament llargmetratge INTEMPERIE

Dir. Benito Zambrano Int.: Luis Tosar, Luis Callejo, Jaime López 103′ . 2019 Espanya. Drama.

Un nen que ha escapat del seu poble escolta els crits dels homes que el cerquen. El que queda davant seu és una plana infinita i àrida que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament de l’infern de què fuig. Davant el aguait dels seus perseguidors a el servei de l’capatàs de la vila, els seus passos es creuaran amb els d’un pastor que li ofereix protecció i, a partir d’aquest moment, ja res no serà igual per a cap dels dos.

Dilluns, 24 d’agost


19:00 Curtmetratge HAWAI, seguidament llargmetratge EL DESPERTAR DE LAS HORMIGAS

Dir. Antonella Sudasassi. Int.: Daniella Valenciano, Leynar Gomez; Isabella Moscoso. 94′. 2019. Cota Rica. Drama

Isa és modista i viu amb la seva família en un petit poble de Costa Rica. El seu espòs Alcides desitja que tinguin un tercer fill: un home. Isa, però, no vol un altre embaràs. Vol enfocar-se en la feina i ja té més que suficient en la seva vida amb dues filles. Fins ara, mai ha qüestionat el seu paper dins de la família. No obstant això, quan s’adona que Alcides no sembla estar escoltant i persisteix amb el seu desig de tenir un tercer fill, s’adona que alguna cosa ha de canviar.

Dimarts, 25 d’agost


19:00 Curtmetratge OPHELIA, seguidament llargmetratge HAMADA

Dir. Eloy Domínguez. Documental. 89′. 2018. Suècia

Enmig d’aquest desert del no-res que és el Sàhara es crien les generacions a les que el Marroc va negar el país en 1975. El temps present passa matant les hores però ets jove i hi ha amics, hi ha riure necessària, hi ha idees rebels i hi ha somnis inconformistes aquests molt alt i clar. Lluny d’humiliar cap, arreglen cotxes que puguin córrer, encara que no vagin més enllà dels filats i murs que els volen retinguts i invisibles. I fins protegits si no molesten.

Dimecres, 26 d’agost


19:00 Curtmetratge GASTOS INCLUIDOS, seguidament llargmetratge TRINTA LUMES

Dir. Diana Toucedo. 80′. 2017 Espanya. Documental

Alba té dotze anys i desitja descobrir el desconegut, misteriós i fascinant de la mort. Al costat del seu millor amic, Samuel, entren en cases abandonades, recorren pobles destruïts i s’endinsen a l’interior d’unes muntanyes que amaguen un altre món paral·lel. Un viatge que parteix de la innocència per descobrir el misteri de la lluita entre la vida i la mort … Un relat entre el documental i la ficció que transcorre en un poblet de Galícia on «la vida no s’acaba, sinó que es transforma en una altra cosa «. El film acompanya els habitants d’un llogaret a la serra d’O Courel (Lugo) en les seves rutines diàries. L’espectador s’endinsa en un món amb fronteres difuminades entre la realitat i la ficció, entre el món dels vius i dels morts, i la càmera l’acompanya en la seva exploració de «l’altre costat».

Dijous, 27 d’agost


19:00 Curtmetratge BRUNA, seguidament llargmetratge TOURNÉE

Dir. Mathieu Amalric. Int.: Miranda Colclasure, Suzanne Ramsey, Julie Atlas. 
111′. 2010 França. Drama

Tot just complerts els quaranta anys, Joachim, un reeixit productor de televisió parisenc, ho deixa tot (fills, amics, enemics, amors i remordiments) per començar una nova vida a Amèrica. Algun temps després, torna amb el grup de ballarines de striptease New Burlesque, les ments ha omplert de fantasies romàntiques sobre França. De ciutat en ciutat, l’humor dels nombres i l’atractiu de les noies conquisten tant a homes com a dones. I tot i que la falta de diners els obliga a allotjar-se en freds i impersonals hotels, les coristes inventen un món extravagant de fantasia, calidesa i festes. No obstant això, el somni de concloure la gira per la porta gran a París es trenca en mil bocins: la traïció d’un vell amic fa que Joaquim no aconsegueixi la sala d’espectacles que havia emparaulat

Divendres, 28 d’agost


19:00 Curtmetratge SABIS DE L’HORTA, seguidament llargmetratge L’INSULTE

Dir. Ziad Doueiri. Int.:Adel Karam, Kamel EL Basha, Chrisitne Choueiri. 110′. 2017. Líban. Drama, Guerra del Líban

Toni, cristià libanès, rega les plantes del seu balcó. Una mica d’aigua es vessa accidentalment al cap de Yasser, palestí i capatàs d’una obra. Llavors esclata una baralla. Yasser, furiós, insulta Toni. Ell, ferit en el seu orgull, decideix portar l’assumpte davant la justícia. Comença així un llarg procés en el qual el conflicte prendrà una dimensió nacional, enfrontant a palestins i cristians libanesos.

Dissabte, 29 d’agost


19:00 Curtmetratge FERIDES, seguidament llargmetratge LIBERTÉ

Dir.Albert Serra. Int.: Helmut Berger, Marc Susini, Baptiste Pinteaux. 133′. 2019. França. Drama eròtic Sinopsi

1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, entre Potsdam i Berlín. Madame de Dumeval, el Comte de Tesis i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XVI, van a la recerca de el llegendari Duc de Walchen, un seductor i lliure pensador alemany, sols en un país on regna la hipocresia i les falses virtuts. La seva missió: exportar el llibertinatge a Alemanya. Però abans han de trobar un lloc segur on continuar els seus pràctiques llicencioses. ¿Les novícies d’un convent proper es deixaran també arrossegar elles per aquesta nit fosca on només regna la llei de l’desig insaciable?