Convocatòria 2023
Inscripcions

Inscripcions obertes

1.Llegeix les bases del Festival. (A l’apartat 6. “Requisits d’Inscripció” i trobaràs tota la informació necessària per a realitzar la teva inscripció).

2.Hi ha dues maneres de dur a terme la inscripció:

a. L’opció preferible és a través de la plataforma Festhome.
festhome enllaç
b. En cas de no poder dur a terme la inscripció a través de la plataforma Festhome les inscripcions també es podran presentar enviant un correu electrònic a: administracio@festivalgollut.com, omplint el formulari d’inscripció amb les dades, arxius i documents pertinents (consulta a les bases apartat 6. “Requisits d’Inscripció”).

3.La tarifa d’inscripció es pot abonar a través de:

a. Pagament amb compte de Paypal info@amicscinevallderibes.com

b. Transferència al BBVA: ES81 0182 3141 1102 0152 3730 (Consulta les tarifes d’inscripció a les Bases, apartat 6. “Requisits d’inscripció”).

El termini d’enviament de les obres audiovisuals és el dia 5 de juny de 2023. El període d’inscripció ordinari és fins al 15 de maig del 2023 i les inscripcions seran a preu reduït. A partir del 16 de maig de 2023 hi haurà un període d’inscripció extraordinari. (Per més informació consulta a les Bases)

El Festival Gollut és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.
El Festival Gollut és un festival que pertany a l’associació dels Amics del cinema de la Vall de Ribes.