Sessió 2 Curmetratges

Secció Oficial - Curtmetratges

Divendres, 22 de juliol
11:00

Island Of Turtles 
Illa de Tortugues

Jan Amor i Genjo Selwa, 2019, 13’, Grecia, VOSE, digital.

Island of Turtles és un documental sobre la situació que viuen ells refugiats a l’illa de Lesbos, Grècia. La pel·lícula se centra en la història individual de tres personatges principals. Ells expliquen el viatge, des de la seva perillosa arribada fins als intents de sortida de l’illa.

Pas Cap ?
Capaç?

Pierre-Antoine Carpentier, 2021, 18’, França, VOSE, digital.

Durant l’estiu, un grup d’infants de Tolosa, a França, descobreixen el seu riu quasi sec. Entusiastes per créixer en un món on els peixos no estiguin rostits pel sol, els infants imaginen la seva ciutat ideal, una ciutat que no utilitzi combustibles fòssils. Però, com serà una setmana sense petroli? El grup d’infants assumeixen el repte de viure sense petroli i, les seves famílies, per la seva gran mala fortuna, es veuran influenciades per voluntat o per força. Les conseqüències no seran necessàriament les que imaginem.

New Normal
Nova Normalitat

Chul Heo, 2021, 8’, Corea del Sur, VOSE, digital.

Un cineasta i una ballarina es troben per casualitat a causa dels estranys poders de la gravetat el 2025, quan els canvis de la gravetat de la terra esdevenen nova normalitat (new normal). A través d’al·lucinacions o imaginacions, ells pensen en cadascú, més enllà.

Sessions Especials

Col·laboració amb el Festival Julius de Vic

Dies Irae

Esteve Sunyol, 2021, 9′, Catalunya, VC, digital.

En blanc i negre (passat), una noia en el moment de l’explosió a Tòquio. En color (present), una noia mira ‘Akira’ en una tauleta.

Julius Akira Esteve

Xevidom, 2021. 8’, Catalunya, VC, Animació.

El rodatge animat de ‘Dies Irae’, el curt de l’Esteve sobre el tema del Julius d’aquest any, ‘Akira.

*Presentació a càrrec d’Esteve Sunyol i Xevidom (Directors dels films).